2 Ocak 2015 Cuma

Mermer PVC Cilalama

Mermer Cilalama Şirketi

İstanbul’un ilçe ve semtlerinde 7/24 mermer cilalama ve PVC cila hizmetleri sunmaktayız, eski mermer ve cilası yok olmuş mermerlerin silim ve mermer cila hizmetini uzman çalışanlarımız ile profesyonelce yapılmaktadır. Sürekli kullanım alanları için uygun olan mermerler, güneşe, yağmura, toza ve kire maruz kalan dekoratif malzemelerdir. Mermerler gezindikçe aşınır ve aşındıkça çok kötü bir görüntüyü ortaya çıkartmış olur.

Mermer Cilalama

Mermer cilalama da kristalize ve polimerize cila olmak üzere iki yöntem kullanılmaktadır. Genellikle kristalize cila çok sert yüzeyler için, polimerize ise biraz daha yumuşak zeminler için tercih edilmektedir.

PVC Cilalama

Polimerize cila yöntemi kullanılarak yıpranmış ve hızlı kir tutan yüzeylerin cilalama işlemini – büyüklüğü ne olursa olsun – profesyonel ekibimizle bir günde teslim ediyoruz. Mermer cilalama ve PVC cilalama da Marka Ürünler Mermer cila ve Pcv Cila işlemi öncesi ve sonrası kullandığımız cila ürünleriyle de İstanbul'un en çok tercih edilen mermer cilalama şirketiyiz. ECOLAB mermer cila sökücü ( G 100 ) ve ECOLAB mermer cila ürünleriyle kaliteli cilalama hizmetleri sunmaktayız. Gerek kullandığımız mermer ve PVC cila ürünlerimiz ile ve gerekse profesyonel mermer cilalama kadromuzla siz değerli müşterilerimize hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder