2 Ocak 2015 Cuma

GAZİOSMANPAŞA TEMİZLİK ŞİRKETİ

GAZİOSMANPAŞA TEMİZLİK ŞİRKETİ

            Şişli İlçesi, İstanbul'un Avrupa Yakasında bulunan bir yerleşim alanıdır. İlçe, 1963 yılında bu statüye kavuşmuştur. İlçenin konutlaşmaya son derece açık bir yapısı bulunmaktadır. Geçmişte, en fazla göç alan ilçelerden biri olduğundan, gecekondulaşma hayli fazlaydı. Ancak, son yıllarda kentsel dönüşüm projelerinin başlamasıyla, gecekonduların yerini modern konutlar almaya başlamıştır. Buna bağlı olarak, ilçe içinde çok sayıda inşaat firması ve benzer esnaf bulunmaktadır. Öte yandan, modern konutların artması da ilçeye birçok kişinin yerleşmesini sağlamaktadır. İlçe, genel anlamda esnaf ve küçük ticaret şirketlerinin yoğun olduğu bir bölgedir. İlçeye yapılan tramvay hattı da, önemli bir gelişme sağlamıştır.

            Şişli sınırları içinde, çok sayıda  inşaatın olması, sürekli toz ve kirlilik problemini yaratmaktadır. Bu nedenle, mutlaka uzman temizlik şirketlerinden yardım almak gerekmektedir. Temizlik şirketleri, son yılların en fazla ihtiyaç duyulan iş kollarından biri haline gelmiştir. Kişilerin ev veya işyeri temizliklerini kendilerinin yapması her zaman mümkün olmamaktadır. Özellikle, gündelik iş akışı ve yoğun yaşam içinde temizlik işlerine yeteri kadar ilgi gösterilememesi söz konusu olabilmektedir. Bu anlamda, uzman yardımı almak yerinde olacaktır. Şişli İlçesi sınırları içinde bulunanlar, Şişli Temizlikçi arayışınız için Yeşil temizlik şirketi çalışanlarından yardım alabilirsiniz.

            Şişli Temizlik Şirketleri, daire ve villa tipi her türlü yerleşim alanlarının temizliği, okul, hastane, dershane, etüt, sağlık merkezleri gibi alanların temizliği, depo ve fabrika gibi alanların temizliğini yapmaktadır. Endüstriyel temizlik, dış mekanların, özellikle dış bina camlarının temizlenmesi, yat ve tekne temizliği, ofis, dükkan, mağaza ve alışveriş merkezlerinin temizliği, lokanta, bar, kafe gibi alanların temizlenmesi, şirketin faaliyetleri arasındadır. Öte yandan, belirli özel günler için eleman temini, dadı, çocuk veya hasta ile yaşlı bakıcısı temini de yapılabilmektedir. Halı ve koltuk yıkama gibi çalışmalar da firma tarafından yapılmaktadır.


Kaynak : Karınca Temizlik şirketleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder